Timmer- en Schilderwerk

Binnen Schilderwerk

 

Geef Uw Woning een Adembenemende Transformatie met Schilderbedrijf Fa.Gerrits!

Voelt uw huis aan als een blanco canvas dat wacht op een nieuw meesterwerk? Bij Schilderbedrijf Fa.Gerrits zijn we goed in het vakwerk. Of u nu verlangt naar een frisse uitstraling voor uw interieur of een hele kamer in een nieuw licht wilt zien, wij zijn er om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Onze binnen schilderwerken worden met de grootste zorg en precisie uitgevoerd, waarbij alleen hoogwaardige en duurzame materialen worden gebruikt. Uw huis verdient immers niets minder dan het allerbeste. Twijfelt u over de juiste verfkeuze of welke kleur het beste past bij uw stijl? Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Van muren tot plafonds, van kozijnen tot deuren - Fa.Gerrits neemt alles wat uw huis definieert onder handen. Laat ons uw woning nieuw leven inblazen met een eigentijdse look en voel de magie van een met zorg samengestelde omgeving. Of het nu gaat om een subtiele make-over of een gedurfde transformatie, uw wensen zijn onze leidraad.

 

Buiten Schilderwerk

 

Het schilderen van de buitenkant van je huis is belangrijk voor zowel bescherming als uiterlijk. Bij Fa.Gerrits hebben we veel ervaring, zowel binnen als buiten. Schilderen is meer dan alleen verf opdoen; het beschermt tegen weer en zorgt dat je huis er goed uitziet.

Buitenschilderwerk staat elke dag buiten, in zon, regen, en wind. Daardoor kan het na een tijdje verslijten, met scheurtjes, kleurverandering en doffe plekken. Als de verf loslaat, kan dat zelfs schade veroorzaken. Onze experts herstellen niet alleen, maar vernieuwen ook, zodat je huis goed beschermd blijft en er mooi uitziet.

Kies voor Fa.Gerrits en geef je huis de zorg die het verdient. Samen zorgen we ervoor dat je huis er niet alleen geweldig uitziet, maar ook goed wordt beschermd tegen weer en wind.

 

 

 

Timmerwerk

 

Timmerwerk omvat een breed scala aan mogelijkheden: denk aan het vernieuwen, vervangen of opknappen van houten onderdelen in en om je huis. Of het nu binnen of buiten is, een timmerman kan je helpen. Van op maat gemaakte kasten voor je kleding of boeken, tot nieuwe kozijnen of zelfs het bouwen van een schuur - de opties zijn eindeloos.

Bij ons kun je terecht voor verschillende timmerklussen in en rondom je huis. Denk aan het plaatsen van een ombouw voor radiatoren, het bouwen van een tussenwand of het vernieuwen van kozijnen. Maar we gaan verder dan dat. We kunnen ook grotere projecten aanpakken, zoals het bouwen van een overkapping, een tuinhuis of zelfs een schuur.

Fa. Gerrits kan u helpen met verschillende diensten voor het onderhouden en repareren van uw dak.  

 

Bij de volgende diensten kunt u vooral contact opnemen:

  • Kleine timmerklussen.
  • Kleine verbouwingen binnens- en buitenshuis.
  • Het leveren en plaatsen van nieuwe tuinhuisjes.
  • Voor al uw schilderwerk binnens- en buitenshuis.
  • Het tegelen van uw laminaat- of parketvloer.
  • Het stukadoren van plafond en muren.
Contact