Dak- en Schoorsteen-reparatie

Een stevig dak en een goed functionerende schoorsteen vormen de ruggengraat van huiselijke veiligheid en stabiliteit. Gedurende de jaren kunnen de elementen en de tand des tijds echter hun tol eisen, waardoor

zowel het dak als de schoorsteen tekenen van slijtage vertonen.

Dakherstel strekt zich uit over een spectrum van taken, variërend van het verwisselen van beschadigde dakpannen tot het verhelpen van sluipende lekkages en het versterken van verzwakte daksecties. Het is van cruciaal belang om regelmatig inspecties uit te voeren, waardoor potentiële zorgen tijdig worden ontdekt en aangepakt. Door op tijd in te grijpen, kunnen we grotere schade en kostbare herstelwerkzaamheden in de toekomst vermijden.

 

De schoorsteen, speelt een cruciale rol in zowel verwarming als ventilatie. Echter, het verstrijken van de tijd kan resulteren in scheurtjes in het metselwerk, losse stenen en afbrokkelende voegen, waardoor de stabiliteit in gevaar komt en lekken ontstaan. Schoorsteenherstel omvat een kunstzinnig proces van metselwerkrestauratie, voegwerk en het toepassen van een waterbestendige laag om verdere erosie tegen te gaan. Voor dak- en schoorsteenherstel is het wijs om een ervaren professional in te schakelen. 

Fa. Gerrits kan u helpen met verschillende diensten voor het onderhouden en repareren van uw dak.  

 

U kunt hulp ontvangen bij de volgende diensten: 

 

  • Het trekken van inwendig flexibele pijp (RVS of Aluminium).
  • Het verwijderen en aanbrengen van nieuwe dakbedekking.
  • Het plaatsen van kappen voor alle brandstoffen.
  • Loodgieterswerk.
  • Aanbrengen van nieuw lood.
  • Metselen van nieuwe schoorstenen.
  • Het impregneren van schoorstenen.
  • Nokvorsten reparatie.
  • Het leggen van nieuwe dakpannen.

 

 

Bij vragen neem gerust contact op.

Tarieven

Timmer en Schilderwerk

Bent uw opzoek naar een extra hulp bij Timmer- en Schilderwerk? klik dan op de knop hier beneden voor meer informatie. 

Timmer en Schilderwerk

"Om van een haardvuur te kunnen genieten, moet u er zeker van zijn dat de schoorsteen schoon en veilig is. Een schoorsteen die lang niet is geveegd, zit vol met opgehoopt roet. Dit kan vlamvatten en daardoor voor gevaarlijke situaties zorgen. Voorkom een schoorsteenbrand, laat de schoorsteen op tijd vegen en zo nodig repareren."